Med NBBS på tur til Tønsberg 8. juni

Besøk i Bøthuns bokverksted og Jarlsberg hovedgård.

Arrangementet begynner i Bøthuns bokverksted i Klostergt. 13 kl. 11:00.
Det er en grei togreise fra Oslo 09:39, som vil være framme kl. 10:50. Fra jernbanestasjonen er det 10-12 minutter å gå til verkstedet. For de som kjører bil er det parkeringsmuligheter ved verkstedet, i gaten eller i parkeringshus.
Etter omvisningen i verkstedet er det tid for en matbit. Det er mulighet for tilrettelagt felles lunsj kl. 12:30 i kafé Uro på Haugar kunstmuseum, som ligger 5-10 minutter gange fra verkstedet. Inkludert kaffe/te er prisen kr 220. Denne lunsjen må forhåndsbestilles gjennom NBBS.
Deretter går turen til Jarlsberg hovedgård, der vi får en omvisning av arkivaren kl. 14:00. Jarlsberg hovedgård ligger 7 minutters biltur fra verkstedet i retning Oslo. Omvisningen koster kr 200 pr deltaker. Lisa Bøthun vil gi oss spesialinformasjon i det rikholdige biblioteket.
Påmelding er ønsket innen fredag 31. mai til Torbjørn Eng ten@typografi.org, og man vil da få ytterligere informasjon.